Денеска завршува петнаесеттата годишна средба на здруженијата на граѓани кои работат на полето на животната средина и одржлив развој во Република Македонија, која викендов се оддржа во Хотел UNIQUE, Охрид. Во прилог е дел од атмосферата на средбата.

360Photo:

  

Gallery:

SHARE